Bretagne Surftrip

€ 1090.- p.p.

Deze surftrip van Travel Dreams met Paul en Roy gaat naar Bretagne. Daar staan locals Jord en Marine voor ons klaar om er een mooie week van te maken.
In deze week word je in en uit het water begeleid oor Paul en Jord. Roy zal foto’s en video’s maken voor analyse en om mee naar huis te nemen.

Alle maaltijden worden verzorgd en naast het surfen zullen we een aantal leuke uitstapjes maken in de omgeving.

  • Wanneer: 28 september t/m 5 oktober 2024 (7 nachten)
  • Deelnemers: Max. 6

  • Inclusief: ontbijt, lunch, diner

Bretagne Surftrip

Verblijf aan de kust
Verblijf met het groepje van maximaal 6 deelnemers in een huis direct aan de kust. Het verblijf heeft een gezellige vierpersoons slaapkamer met een gezamenlijke woonkamer en een studio voor 3 personen met eigen badkamer en keuken. Jord, Marine, Paul en Roy zullen ook in het huis verblijven.

Surfcoaching in en uit het water
Tijdens de surfsessies zul je tips en tricks krijgen van Jord en Paul. Roy zal beelden maken voor een videoanalyse van jouw surfvaardigheden. Verder zullen er ook buiten het water momenten zijn, waar je op een interactieve manier leert over basis surf technieken en surfvoorspellingen.

Uitstapjes
Tussen het surfen door gaan we met Jord op pad in de omgeving. We bezoeken bijvoorbeeld mooie natuurgebiedjes, een lokale markt en een ciderfarm.

Lekkere en gezonde maaltijden
Er wordt dagelijks gezorgd voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner, zodat jij je alleen maar bezig hoeft te houden met surfen en ontspannen.

Niveau

Deze trip is voor iedereen die al een beetje surfervaring heeft, eigen materiaal heeft en “echte” golven wilt leren surfen. Ook voor mensen met meer ervaring ( en buitenland ervaring) gaan we opzoek naar genoeg uitdaging.

Leeftijd

De leeftijd van onze deelnemers ligt ongeveer meestal tussen de 25 en 45 jaar. De minimum leeftijd om op deze trip mee te gaan is 20 jaar.

Het verblijf heeft een gezellige vierpersoons slaapkamer met een gezamenlijke woonkamer en een studio voor 3 personen met eigen badkamer en keuken. Jord, Marine, Paul en Roy zullen ook in het huis verblijven.

– Verblijf in een appartement aan zee

– Surfguiding en coaching

– Videoanalyse

– Ontbijt, lunch en diner

Reis  naar/van Plouhinec, Frankrijk

Reviews

“De surftrip naar Bretagne (‘21) heeft mn verwachtingen ver overtroffen! De punt van Bretagne biedt zoveel plekken voor een goede sessie, voor elk niveau is er een  uitvalsbasis. Er werd gecoacht en tips geven wat mij nieuwe inzichten gaf in wat ik kon verbeteren. Naast het vele surfen heb ik samen met een kleine groep ontzettend genoten van alles wat voor ons bereid werd qua ontbijt, lunch en diner. De sfeer was super en ondanks dat het allemaal onbekenden voor me waren voelde ik me al snel thuis! Op naar de volgende! “

– Syb

Ik ben met Roy en Paul in Bretagne geweest en wat was het een geweldige week. Dat lag natuurlijk ook aan de heerlijke golven maar niet alleen maar.Jord en Marine hebben ons met heel veel liefde en eten op een super mooie plek ontvangen. Bretagne op zijn best!Jord kent als local de beste plekken en neemt graag ook nog een keer de basics van golven voorspellen met je door.

Daarna ben je klaar om met zijn allen het water in te gaan – eh, bijna. Want eerst wordt er gegeten. Dat lekker eten in Frankrijk heel belangrijk is, dat weet iedereen maar bij Jord en Marine mag ja dat 3x per dag ervaren en elke keer toveren ze iets anders op tafel. Geweldig!

Wat mij vooral positief opviel is de positieve sfeer: in het water maar ook ‘s avonds op de bank. Iedereen is heel relaxed en deelt graag zijn kennis en ervaringen, elke prestatie wordt gewaardeerd: het maakt niet uit of je voor het eerst alleen naar de lineup bent gepeddeld of echt een grote golf (en ja, die zijn er wel in Bretagne) wist te pakken. Als je graag wilt genieten en groeien, ben je hier op de juiste plek! en thuis kun je dan nagenieten met alle mooie foto’s van Roy. Dikke aanrader dus!

Franziska

Boeken / Informatie